שף קונדיטורית

שמי הודיה (: נעים להכיר…
אני קונדטורית שמתמחה באפייה צרפתית ומקומית וגם מנחה סדנאות אפייה. את האהבה הגדולה שלי לאפיה בחרתי להפוך למקצוע, וכדי ללמוד את השיטות של הקונדיטורים המקצוענים התחלתי את דרכי בלימודים בבי"ס דנון, וההמשך בא עם הניסיון…

בשבילי זה תענוג לראות פנים מופתעות כשמגישים עוגה לשולחן..
ובטח גם לשמוע את המחמאות שאחרי (: אז אני מנסה להביא את הדברים שנדיר למצוא בקונדיטוריות, וכמובן גם עם האיכות הכי טובה.

אני מאמינה שיצירתיות ואהבה לאפייה מחברת בין אנשים, אז החלטתי גם לשתף אתכם באהבה שלי לאפייה, ואני מזמינה אתכם ללמוד, לטעום ולחוות אפייה עם ניחוחות של פריז, אירופה וגם מעדנים משלנו.
נתראה בסדנה…

שפית

שמי רות שרף ונעים להכיר…

שפית ומנחת סדנאות בישול.

בעלת ניסיון של כ-26 שנים במסעדות, אירועים ובניית תפריטים.

יש לי משיכה טבעית לכל מה שקשור לאוכל ולמטבחים. בעברי שפית ובעלים של קייטרינג, כתבת אוכל, מנחת סדנאות בישול, מדריכת סיורים קולינריים ועוד… ואפילו כשלמדתי פסיכולוגיה יצרתי במטבחים שונים.

אני הכי אוהבת לעבוד עם חומרי גלם מקומיים ועונתיים. תרה אחרי מגמות חדשות בתחום הבישול.

ההתמחות שלי היא במטבח האיטלקי, בריא, צרפתי, טבעוני, סיורים קולינריים לשוק.

והכי אוהבת לחלוק את הידע שלי עם אחרים ונהנית לראות אתכם נהנים.

שף פרטי לבישול איטלקי

היי 

אז אני אביעד. ואוו מה אספר לכם עלי ?

גדלתי בבית שהאוכל זה האהבה. אפשר להגיד שגדלתי במטבח. בשבילי ניחוחות של בישולים ומוזיקה ברקע, אין יותר טוב מזה. האמת שלבשל תמיד היה הדבר היחידי שממלא את כולי …

כשהתחלתי הייתי סקרן לדעת הכל באוכל, ואני זוכר את עצמי ככה מאז שאני קטן. בהמשך הדרך ניסיתי בישולים ברמה גבוהה יותר, ותמיד כשאמרו לי "עזוב זה מסובך" שם הייתי הכי חזק שאפשר.

עם הזמן החלטתי שאני רוצה להכיר את המטבח האיטלקי והחלטתי לעוף עם זה קדימה.

כדי ליצבור ידע מקצועי נכנסתי למטבחים שונים של מסעדות שף ברחבי הארץ. למדתי, ניסיתי, בישלתי ובישלתי… והשאר בא עם הניסיון.

עכשיו אני לוקח את האוכל עם הפרשנות שלי בתוכו, בדרך שלי, כי אוכל זה רק עם הרבה אהבה.

החיבור הכי כיף שלי זה – אנשים.אוכל.ומוזיקה.

וזה מה שאני עושה עם הכי הרבה אנרגיה שאפשר. 

אאזזז יאלה בואו להנות!

קונדיטורית ומעצבת עוגות

היי כולם, שמי שיפרה – קונדיטורית, מעצבת עוגות ופסיכולוגית… כן באמת.

האהבה שלי למטבח ולאפייה החלה עוד מבית אמי שהתאפיין במטבח עשיר בטעמים, ריחות ומרקמים.

עולם האפייה והקונדיטוריה תמיד היה חלק ממני גם כשעבדתי בדברים אחרים וגם במקביל ללימודים לתואר בפסיכולוגיה. 

באמצע החיים, החלטתי לעשות שינוי ולהגשים חלום, נרשמתי לקורס לימודי קונדיטוריה מקצועי במסלול מורחב, הפכתי לעצמאית בעיצוב עוגות, והשאר בא עם הניסיון…

אני נהנית לחקור וללמוד את חומרי הגלם, לשלב טעמים ולפתח מתכונים חדשים. תמיד הייתה לי תשוקה ליצור, אז ציירתי, תפרתי, פיסלתי, סרגתי ושיפצתי רהיטים, וכעת ההשראה והיצירתיות באים לידי ביטוי באפייה ובעיקר בעיצוב עוגות.

לדעתי העוגה המושלמת היא כזו שהיא גם טעימה בטירוף וגם אי אפשר להוריד ממנה את העיניים.

מזמינה אתכם לעולם שלי להנות, להתרגש, ליצור וכמובן לטעום יחד…

 

סדנאות אפייה

שפית

 היי אני תמר (:  נעים מאוד

מעצבת פנים ושפית פרטית לאוכל איטלקי. שני ההורים שלי איטלקים וגדלו ברומא, אז את האהבה הגדולה שלי למטבח הזה קיבלתי כבר מהבית (:

עם ניחוחות של פסטות טריות ופיצות חמות כל יום שישי. את הקשר שלי למטבח באופן המקצועי התחלתי לפני כחמש שנים כשטסתי לקריבים לעבוד כשפית פרטית על יאכטות.

שם עבדתי עם בן הזוג שלי שהיה הקפטן  🙂 והתנסיתי בהמון סוגים שונים של אוכל ומטבחים

אבל האוכל שאני מחוברת ואוהבת זה האוכל האיטלקי. בסופו של דבר הוא הכי פשוט והכי טעים. אז בואו ללמוד איתי את המטבח האיטלקי עם איזה כוס יין טובה 

נתראה בסטודיו…

סדנת אפיה

קונדיטורית ושוקולטיירית

שלום שמי רעיה,

אמא, אוהבת סוסים, תואר בארכיאולוגיה, קונדיטורית ושוקולטיירית.

נעים להכיר (:

מגיל צעיר עולם הבישול והאפייה משך אותי, כבר בילדות ביליתי שעות במטבח, ומאז אני לא מוכנה להפסיק…

מיד בסיום הלימודים לתואר החלטתי לרדוף אחרי החלום והתחלתי ללמוד באופן מקצועי את האהבה האמיתית שלי והמקצוע שלי לחיים – קונדיטוריה.

גרתי בירושלים שמלאה בהזדמנויות לקונדיטורים מתחילים, ומאז המשכתי לצד אושיות בתחום הקולינריה במסעדות איכותיות, מלונות יוקרה (קינג דיוויד ודן ירושלים), וגם קונדיטוריות ומאפיות.

במהלך השנים למדתי גם לימודי שוקולטייריה באופן מקצועי.

אבל עיקר ההתמחות והאהבה שלי היא בתחום מאפי השמרים, ואשמח לשתף אתכם בחוויה.

נתראה בסדנה…

קונדיטורית ומעצבת עוגות

נעים להכיר, שמי ניקול

הילדה השניה מבין 6 אחים, בית חם ומלא שמאז שאני זוכרת את עצמי סבב סביב המטבח.

בגיל 17 תוך כדי בישולים נשפך עליי סיר שמן רותח והיו לי כוויות בדרגה הכי גבוהה שיש… לא נעים, אבל משם אפשר רק לעלות.

לאט לאט חזרתי למטבח בכל הכח. והאמת שהאפייה הכי משכה אותי,

ומאז זה סיפור אהבה.

הדיוק, האסתטיות והטעמים זה אני.

6 שנים של עבודה קשה בתחום הזה, עם לא מעט כישלונות אבל המון הצלחות. 

אז החלטתי שאת הידע שצברתי ואת הסיפור שלי אני רוצה להעביר הלאה, אני אדם של אנשים… לדבר, ללמוד, לחוות.

והנה אני מזמינה אתכם לחוות קונדיטוריה ועיצוב עוגות יחד איתי.

אז ניפגש בסטודיו, רק תביאו ארגזים של מצב רוח   🙂

שף קונדיטור ושוקולטיירית

היי שמי עינב שטראוס, שף קונדיטורית ושוקולטיירית

לאחר שנים בהם עסקתי בשיווק והפרסום, התוודעתי לעולם המופלא של השוקולד והחלטתי ללכת על האהבה שלי עד הסוף…. יצירה באמצעות השוקולד.

התמקצעתי בבית הספר הגדול בקנדה (École Chocolat) בייצור ובעיצוב שוקולד, וגם כשף קונדיטורית בדן גורמה.

כיום אני מפתחת מתכונים בהתאמה לחיך הישראלי בסדרת פרלינים ושוקולדים משלי (: עם צבעים וטעמים חדשים. וכמובן עם הצליל המקסים של הקראנץ' בכל נגיסה.

בואו נתחיל, אני כבר מחכה לכם בסטודיו כדי שנכין יצירות שוקולד משלנו.

בתיאבון…

אופה לחמי מחמצת

היי. שמי גל, המהנדס שהפך להיות אופה.

את האפייה שלי שהתחילה כתחביב הפכתי למקצוע, מקצוע שבו החלטתי להתעמק ולהעשיר את הידע שלי באפייה של לחמי מחמצת, באגטים ועוד שאר מטעמים.

בתחילת הדרך שלי כאופה החלטתי להרים את הכפפה ולהקים מאפייה  משלי כדי לתת לכם את הטוב ביותר, ולהראות שאפייה היא פשוט יצירה.

הסיפוק הכי גדול שלי הוא לראות את היצירה שלי יוצאת מהתנור, להרגיש שהחדר מתמלא בריח של הלחם ואז לשמוע אתכם מתענגים אחרי הביס הראשון.

אני מאמין שאפייה היא אמנות שמחברת בין אנשים. ובגלל זה אשמח לשתף, להראות ולהעביר את הידע שצברתי עם השנים.

אני מזמין אתכם להיות חלק מהאמנות הזאת ופשוט להתמכר 🙂

נתראה בסדנה 🙂

לקוחות ממליצים

רוצים שנחזור אליכם ?

ליציאה מהחלון

דילוג לתוכן